Deurluifel, prachtige en praktische toevoeging aan je voorgevel!

Wanneer je je voorgevel een luxe uitstraling wilt geven, is een deurluifel zeker een waardevolle toevoeging. Het heeft toch iets van status én het is nog heel praktisch ook! Want met een deurluifel sta je niet langer meer in de regen je sleutels te zoeken en je voordeur proberen te openen. En vergeet ook je gasten niet, die staan te wachten tot je de deur geopend hebt. Heel prettig om even droog te kunnen staan.

Verschillende designs

Vroeger waren de overkappingen bij de voordeur alleen praktisch, maar tegenwoordig zijn er vele stijlen en designs mogelijk om uit te kiezen. Bij www.bouw-handel.nl zijn de meeste deurluifels uitgevoerd in gebogen helder kunststof platen. Deze platen liggen op dragers die in edelstaal, gepoedercoated staal of in kunststof uitgevoerd zijn. Dit materiaal is licht en door de helderheid houdt het niet het daglicht tegen. Tevens oogt het heel vriendelijk en stijlvol.

Heb je alleen liever glas, dan is het ook mogelijk om voor veiligheidsglas te kiezen. Dit wordt in platte platen geleverd en het wordt uitgevoerd met een edelstaal drager. Of ben je juist op zoek naar een deurluifel in bijvoorbeeld dezelfde kleur als je kozijnen, dan is de rechte luifel wellicht de beste optie voor jou! Deze is in meerdere breedtematen te verkrijgen, dus het past altijd perfect bij jouw voordeur.

Testen

Met alle modellen luifels zijn testen uitgevoerd of ze bestand zijn tegen het gewicht van sneeuw. Bij deze testen werd het duidelijk dat de deurluifels gemiddeld een gewicht van 100 kg sneeuw per vierkante meter kunnen tegenhouden. Ook is er in elk ontwerp rekening gehouden met de afwatering, in geval van regenbuien.

Keuze gemaakt of nog vragen?

Heb je intussen je keuze gemaakt? Of heb je toch nog vragen? Neem dan vandaag nog een kijkje op onze website www.luifel.com of bel ons!

Bekijk ook